Hoppa till sidans innehåll

Sundbyberg Open 2022

16 MAJ 2022 16:28
Sumpan Open+NCT=SANT!
  • Skapad: 16 MAJ 2022 16:28

Nu är det officiellt att Nordic Curling Tour har bildats och att vår egna tävling Sundbyberg Open blir en del av den nystartade touren nästa säsong.
Med NCT är tanken att vi ska få en bättre plattform för våra nordiska lag att kunna tävla mot bra motstånd i en relativ närhet och samtidigt kunna jaga tourpoäng och vinstpengar för att kunna satsa vidare mot nästa steg i curlingutvecklingen.
Sundbyberg Open kommer för första gången att spelas även med en renodlad dam-klass vilket känns helt rätt väg att gå. Tävlingen kommer att bestå av 8 herrlag och 8 damlag och spelas fredag-söndag 28-30/10 2022.
Tävlingen kommer att ha en bana där vi kommer att ha producerad livesändning från varje matchpass. Utöver det så kommer det komma fler spännande nyheter för vår tävling längre fram.
Gå in via den här länken https://www.nordiccurlingtour.com/ och gör er intresseanmälan till vår tävling redan idag. Vid fler anmälda lag än 8+8 kommer tävlingsledningen att välja ut de lag som får en plats i vår tävling. Mer information kommer senare.
Skribent: Henrik Alexander
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på Facebook

     
Postadress:
Sundbybergs CK - Curling
Box 1012
17221 Sundbyberg

Besöksadress:
Fredsgränd 2
17272 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@sundbybergcurli...

Se all info