Hoppa till sidans innehåll

JSM - Fas 2

04 JAN 2015 18:42
JSM-tävlingarna går snart in i andra delen, slutspelet. Detta då de sista gruppspelsmatcherna spelas just nu.
  • Skapad: 04 JAN 2015 18:42

På Tjejsidan vinner Sundbyberg/Team Panthera och Östersund/Woolpower var sin grupp och möts i övre pagen imorgon. Vinst ger finalplats och förlust ger en andra chans till final mot segraren i nedre page matchen. Där gör Göteborg/Rilea och Granit/Byman upp.

 

På Pojksidan är det förhandsfavoriterna Sundbyberg/Team Zip-Up och Härnösand/Rite Ice som kommer att spela match i övre pagen imorgon.
Fyris/Team Eugen Innovation är också klara för slutspel. Vilke de får möta är ännu så länge oklart. Sveg/Stener möter just nu Umeå/Nygren. Sveg blir sutspelsklara vid seger, annars blir det särspel för Sveg mot Karlstad/Team Nermans ikväll kl 21.

 

Slutspelsmatcherna börjar kl 9.00 imorgon.

 

Kul att se att Sydsverige varit representerat i år. All heder till Malmötöserna. Det är tjejer som sköter sin klubbträning i vanlig ishall och som alla vet är det en rejäl skillnad i förutsättningar mot en riktig curlinghall.

Kul också att se att Umeå är på plats med två lag. Fyris hallbygge har ju redan givit resultat på såväl junior- som seniorsidan. Roligt att även Umeås hallbygge ger nya curlare. 

Skribent: Fredrik Julius

Följ oss på Facebook

     
Postadress:
Sundbybergs CK - Curling
Dennis Peyron, Box 1012
17221 Sundbyberg

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@sundbybergcurli...

Se all info